Дієти 

Макаронна дієта

Думаєте, від макаронів тільки гладшають? Макаронна дієта дозволить щомісячно позбавлятися від 3 кг, причому вона абсолютно нешкідлива і не має протипоказань.

Як правило, зайві кілограми набираються від макаронів по-флотськи, черепашок з котлетою, локшини з відбивною. А самі макарони без приправ, соусів і олії є відмінним джерелом клітковини, яка дозволяє вгамувати голод і нормалізувати роботу шлунково-кишкового тракту. Про це вам може розповісти будь-який італієць, який до безумства любить національне блюдо – пасту.

У чому ж полягає суть макаронної дієти? Усе просто: відмовтеся від борошняного, смаженого, солодкого і м’ясного. Їжте нічим не приправлені макарони з овочами, приготовані на пару, або з вареною рибою. Якщо не подобаються “голі” спагеті або черепашки поливайте їх чайною ложкою маслинової олії. В той же час можна вживати фрукти, різні морепродукти, пити несолодкий чай і багато негазованої мінералки. Не забороняється червоне вино, але в розумних кількостях.

Завдяки такому раціону харчування ви побачите як зникають зайві кілограми, зменшуються об’єми, шкіра стає чистішою і гладенькою, налагоджується процес травлення. Також зменшиться ризик розвитку серцево-судинних і онкологічний захворювань.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment